Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Cégünk 2021-ben alakult, magyar tulajdonban lévő vállalkozás.
Egy fürdőszoba kialakításához felhasznált termékek átlagos élettartama 7-10 év, a felújítás költségvonzata nem elhanyagolható.
A csempe, szaniter és kiegészítők területén eltöltött 20 év tapasztalatai alapján, ez az idő meghosszabbítható abban az esetben, ha megbízható, minőségi termékek vannak beépítve.
A ProfilPlusz élvédők és burkolási kiegészítők a piacon megtalálható legjobb ár-érték arányt képviselik.
Alapkínálatunk a területen leggyakrabban használt termékeket tartalmazza, amelyek rövid határidővel raktárkészletünkről elérhető.
Beszállító partnerünk kínálatából szállítani tudjuk a különleges műszaki megoldásokra alkalmas termékeket, továbbá a modern és klasszikus fürdőszobák díszeként szolgáló profilokat. A profilok széles választékban minden vevői igény kielégítenek, legyen szó fényes sárgaréz, rozsdamentes acél, vagy alumínium termékekről.
Előnyünk, hogy beszállítónk több mint 30 éves gyártói tapasztalattal rendelkezik, műszaki támogatást, tanácsadást nyújt az ügyfelek részére a legmegfelelőbb termékek kiválasztásához.
Termékeink Olaszországban készülnek, beszállítónk termékeinek minőségét és megbízhatóságát személyesen tapasztalatunkkal is alá tudjuk támasztani. Gyártónk termékei a világ 60 országában elérhetők.

Célunk ügyfeleinkkel való együttműködés során:
a megbízható termékek értékesítése, hosszútávú partneri kapcsolat, pontos és gyors szolgáltatás, támogatás és képzés a termékismeretben.